Nejnovější recenze ze sekce Šlehače
- Manželka je spokojená,mixer doporučuji.
- Cena výkon kvalita
Rozhodně doporučuji
Sháněla jsem tenké metličky, takže za mě super
je sice slabsi, nez jsem cekala, ale pro me dostacujici
- Dobrý super spokojenost
- relativně nízká cena
- i přes značku průměrný výrobek
- Hned při prvním použití se v průběhu šlehání uvolnila jedna metla a nedrží tam. Takže půjdu reklamovat.
Ve školní jídelně je velká spokojenost. Zatím si paní kuchařky chválí.
Esperanza EKM 011
Přidáno: 18. června 2026
(naposledy upraveno 18. června 2026)
Zakoupeno v Goodio.cz
Za tuto cenu super.
Šlehač je krásný a věřím, že bude dlouho fungovat. Zatím jsem použila jen jednou.
- Kvalita za dobrou cenu
Naprosto vyhovuje požadavkům, výborná cena.
- Cena odpovídá kvalitě
V pořádku
- Dobře se dá vzít do ruky a dpbře 8lehá
- Mám již druhý a je super
- tři stupně otáček
- silný motor a výkon
- komfortní používání
Tento ruční šlehač od Sencoru mě velmi mile překvapil. Používám ho v kuchyni prakticky neustále a zatím mě nenechal ve štychu. Skvěle padne do ruky a není těžký, takže mě nebolí zápěstí ani při delším šlehání. Balonová metla, která je v balení navíc, je naprostá pecka, bílky na sníh nebo smetanu vyšlehá do absolutní pevnosti během chviličky.
Kupuji tuto značku téměř automaticky a těžko budu doma hledat jinou značku těchto produktů.
Ale co předvádí tato značka poslední doby je klasický evropský úpadek kvality . Už když produkt dorazil a vezmete ho do ruky tak madlo je tak udělané že trčí z něho západky a tlačí vás do ruky a to nemluvím o zapnutí, kde se z toho vyvalí smrad jak z nejhoršího šmejdu. No, končím s touto značkou... Velké zklamání a smutek, kam to dotáhli.... Hold nejlevnější a měnit co půl roku, tam jsme to dotáhli, pohřbít i tuto značku do šmejdů a toto je NOVINKA!!!!
- Levné
Šlehá za pár korun, ok.
- Rychlé komfortní dodání
Dobrá cena, rychlá dodávka, splnil očekávání